Godišnji je gotov i ne znate čemu se sada veseliti? Mi znamo kako! Novi slatki Torterie deserti i hladni pripravci rashlađuju od jutra do mraka. Provjerite što je na našem ljetnom meniju i javite nam koji su vaši desert favoriti!

 

Znamo da dan započinje kavom, a mi smo joj dali pravi ljetni glow-up. Na našem Torterie Macaron meniju nalaze se novi okusi ledene kave: tiramisu, macadamia i nougat. Ali nismo tu stali, htjeli smo i stvoriti savršeni ljetni desert u čaši koji razbuđuje i zadovoljava svaki slatki zub, zato smo spojili kavu i kuglicu sladoleda vašeg omiljenog okusa.

Torterie ledena kava s okusom

Klin se klinom izbija, a tropske temperature tropskim okusima, zato dan nastavljamo mango macaronsima. Hrskavi izvana, kremasti iznutra, nestaju u trenu, nažalost skoro kao i godišnji… Ali, vodimo se time da je ipak doma najljepše pa za ručak već ližemo drugu dozu tropskog okusa. Ovoga puta je to najbolji sladoled u Zagrebu. Isprobaj i ti naš novi ljetni hit – sladoled s mangom i marakujom!


Još jedna ljetna novost je da smo tortu ledeni vjetar s jagodama okrunili titulom torte mjeseca! To znači da će te njena -30% niža cijena sigurno rashladiti, iznosi samo 225,40 kuna! Ne čekaj više ni minute, naruči svoju tortu na webshopu!

Ledeni vjetar s jagodama

Znamo i kako zaokružiti odlazak u back to school shopping – na terasama Torterie Macaron slastičarnica u Areni i Point shopping centrima! Isprobajte ljetni novitet za odrasle, Martini Spritz, dok vaši mališani mogu uživati u našim slatkim hladnim hitovima, ukusnim ledenim čajevima od breskve i od maline.

Martini spritz

Produžite osjećaj godišnjeg u Torterie Macaron hladu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti