Kaufland Card Loyalty program i Torterie Macaron udružili se u slatku suradnju! Svi korisnici Kaufland Card loyalty programa na svim našim lokacijama dobivaju popust -20% na cjelokupan iznos računa i 20% popusta na sve webshop narudžbe uz posebni kupon koji će vam se otkriti u aplikaciji.

Isprobajte nove prefine torte kao što su Torta od jagode ili Cheesecake jagoda ili uljepšajte nekom dan favoritima naših slatkoljubaca: tortom Ferrerito, Pistacijom ili Ledenim vjetrom.

Odabrati nešto slatko za rođendan sad je još lakše! Odaberite tortu, okuse macarona i donuta u kombinaciji Party Mix 1 ili Party Mix 2 i  uživajte u slatkom stolu!

Na našim lokacijama možete isprobati i novu tortu Bajadera i macaron Griotta ili iskoristiti popust za ljetno osvježenje ukusnim kuglicama sladoleda poput Mozarta, jagode ili Nutellissima.

Skinite Kaufland Card Loyalty aplikaciju preko Google Playa ili Apple Storea i pokažite Torterie Macaron kupon pri plaćanju na našim lokacijama i uživajte u slatkim popustima.

Kaufland -20%

*Kupon možete pronaći pod Kaufland Card partnere i Partnerske popuste.
Popust vrijedi na ukupan iznos računa, ali se ne odnosi posebne ponude i akcije. 

Ostale vijesti