Često postavljena pitanja

Online kupovina

Prilikom online narudžbe, možete koristiti Diners, Visa, Maestro ili Mastercard kreditnu karticu.

Zbog Vaše i naše sigurnosti nismo u mogućnosti ponuditi plaćanje prilikom preuzimanja.

Nakon što izvršite plaćanje, nažalost narudžbu nije moguće otkazati, ali je moguće promijeniti dan i vrijeme isporuke.

Želimo izbjeći takve situacije pa Vas molimo da odmah prijavite ako se navedeno dogodi. Krivu narudžbu trebate prijaviti na e-mail adresu: narudzbeonline@torterie-macaron.com odmah po primitku proizvoda. Ako je kriva narudžba greška kupca koji je prilikom stavljanja u košaricu izabrao krivu tortu, ne odgovaramo za to. Ako se greška dogodila prilikom našeg zaprimanja Vaše narudžbe i isporuke iste, dostavit ćemo Vam naručenu tortu u najkraćem mogućem roku.

Narudžbu je moguće promijeniti dokle god niste potvrdili konačno svoju kupovinu. Kada potvrdite svoju kupovinu, odnosno pošaljete nam potvrdu o plaćanju, narudžbu nije moguće promijeniti.

Online kupovina je u potpunosti pouzdana. Vaša kupovina ostvaruje se kroz WsPay sustav plaćanja, a ako želite znati više o WsPay uslugama to možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.wspay.info/

Molim provjerite valjanost kartice. Možda je došlo do isteka kartice ili nemate dovoljno sredstava na računu. U tom slučaju provjerite sa svojom bankom kako biste bili sigurni. Ako je sve u redu sa karticom i imate dovoljno sredstava, javite nam se na e-mail narudzbeonline@torterie-macaron.com

Ako je Vaša kartica ovlaštena, plaćanje će biti obavljeno odmah, a na Vašu e-mail adresu dobit ćete potvrdu uspješno obavljene kupnje. Ako kartica nije ovlaštena, kupovina neće biti moguća, a obavijest o tome dobit ćete na Vašu e-mail adresu.

Prilikom narudžbe željenog proizvoda sami odabirete datum preuzimanja istog. Slastice je potrebno platiti minimalno 2 dana prije željenog datuma dostave, a torte s pokrivkama i tematske torte minimalno 5 dana prije željenog datuma. Što znači ako želite tortu u srijedu, molimo Vas da naručite i platite u ponedjeljak do 23:59 h – 2 dana prije narudžbe. Ako želite tortu s pokrivkom ili tematsku tortu u srijedu, molimo Vas da naručite i platite do četvrtka, 23:59 h.  Dostavu vršimo u dostupnim terminima 10-20 h radnim danom, dok subotom dostavljamo 10-17 h, a nedjeljom i blagdanom ne dostavljamo te tematske torte dostavljamo isključivo na Vašu adresu. Naravno, možete odabrati bilo koji datum preuzimanja u roku od 30 dana od dana Vaše narudžbe. Svi ostali detalji Vaše narudžbe svakako su navedeni i u potvrdi koju ćete primiti putem e-mail adrese.

U vremenu koje ste odabrali prilikom narudžbe, radnim danom 10-20 h i subotom 10-17 h. Nedjeljom i blagdanom ne dostavljamo.

Tematske torte isključivo dostavljamo, no za ostale torte i slastice preporučujemo osobno preuzimanje. U tom slučaju sami birate poslovnicu u kojoj ćete pokupiti tortu i ne morate ju nužno osobno preuzeti, već osoba koja preuzima mora imati potvrdu o narudžbi kod sebe.

Preuzimanje kupljenih proizvoda

Svoju narudžbu možete preuzeti na odabrani datum isporuke od 11:00 sati nadalje u poslovnici koju ste naveli kao mjesto preuzimanja.

U trenutku kada potvrdite svoju kupovinu, nažalost nije moguće promijeniti poslovnicu u kojoj preuzimate naručeni proizvod.

Ne morate. Potrebno je samo imati potvrdu koja je kupcu poslana na e-mail adresu kao potvrda uspješno naručenog proizvoda. Potvrdu ne morate imati isprintanu, dovoljno ju je pokazati na zaslonu mobitela.

Preuzimanje je dostupno na ovim Torterie Macaron lokacijama: možete ih pronaći na linku.

Takve situacije su vrlo rijetke. Međutim, ako naručena torta nije spremna na lokaciji, već se nalazi na drugoj lokaciji – besplatno ćemo Vam dostaviti tortu na željenu adresu.

Naravno, slobodno svratite do Vama najbliže Torterie Macaron lokacije i razgledajte našu bogatu vitrinu sa slasticama i tortama. Djelatnik/ca će preuzeti Vašu detaljnu narudžbu i naplatiti te krenuti sa procesuiranjem narudžbe.

Ako proizvod nije u svom originalnom obliku ili ima skrivenu grešku, isti ćemo zamijeniti novim bez dodatnih novčanih naknada. Obratite nam se s opisom oštećenja/mane te ćemo Vas kontaktirati za dogovor oko novog termina dostave.

Ako imate reklamaciju na kupljeni proizvod, proizvod možete reklamirati preko e-mail adrese s koje ste dobili predračun. Obratite nam se s opisom reklamacije te ćemo Vas kontaktirati za dogovor oko reklamacije.

Molimo da nam se odmah prilikom preuzimanja obratite za reklamaciju preuzetog proizvoda na lokaciji. Takve reklamacije su vrlo rijetke, ali smo svjesni moguće ljudske pogreške.

Naravno. Svaki proizvod bit će u prilagođenoj ambalaži kako bi bio zaštićen od vanjskih utjecaja.

Ako je proizvod koji ste dobili, izgledom drugačiji od onog na slici na našoj internet trgovini, provjerit ćemo je li proizvod koji preuzimate onaj koji ste naručili. Ako smo isporučili drugačiji proizvod od onog naručenog, odmah ćemo naručiti Vaš željeni proizvod i dogovoriti novo vrijeme preuzimanja, a ako ste Vi zabunom naručili krivi proizvod, nažalost, proizvod koji ste naručili dužni ste preuzeti. Molimo da uzmete u obzir da su naše slastice ručno rađene pa su moguća minimalna vizualna odstupanja.

Iako je takav propust zaista rijetkost, moguće je da se dogodi nešto na što ne možemo utjecati. U tom slučaju, naručeni željeni proizvod dostavit ćemo na dogovorenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Naravno, možete naručiti neograničen broj proizvoda s istim vremenom preuzimanja.

Naravno, dostavljamo na kućnu ili drugu željenu adresu na području Zagreba direktno do Vaših vrata uz pridržavanje epidemioloških mjera i higijenskih standarda kako bismo i Vas i djelatnike zaštitili.

Dostavljamo do Vaših vrata, prema tome ne morate se spuštati do ulaza u zgradu/kuću osim ako tako Vama više odgovara. Ako imate napomena, molimo ostavite nam poruku pod „Dodatne informacije“ unutar Vaše košarice.

Molimo javite nam što prije mailom na: narudzbeonline@torterie-macaron.com, kako bismo pokušali na obostrano zadovoljstvo isporučiti proizvode u novom terminu. Dostavljač će Vam se javiti na broj mobitela koji ste ostavili prilikom naručivanja, te će dogovoriti prvi dostupan termin za dostavu narudžbe.

Korisnički račun

Nije potrebno imati korisnički račun kako biste mogli kupovati željene proizvode.

Ako imate korisnički račun moći ćete imati uvid u povijest svojih narudžbi. Uz to, intenzivno radimo na poboljšanju usluga i razvijamo sustav popusta i drugih pogodnosti za sve one s korisničkim računom.

Ako želite promijeniti svoje korisničke podatke kao što je Vaša e-mail adresa, lozinka i slično, možete to napraviti klikom na “Moj račun”, “Uredi svoje podatke” i na toj lokaciji promijeniti sve podatke koje želite.

Kreirati svoj korisnički račun možete klikom na “Moj račun” te slijedeći daljnje upute.

Ako zaboravite lozinku, klikom na poveznicu “Zaboravio/la sam lozinku” slijedite upute kako dobiti novu lozinku, a ista će tada biti poslana na Vašu e-mail adresu.

Neće. Vaš korisnički račun vidljiv je samo Vama. 

Prije svega, provjerite jeste li upisali valjano korisničko ime i lozinku (obratite pažnju na velika i mala slova, interpunkcijske znakove, brojeve i slično). Ako se ni tada ne budete mogli prijaviti, kontaktirajte nas na narudzbeonline@torterie-macaron.com Adresa je vidljiva odmah ispod prostora za prijavu.

Sve osnovne podatke koji su potrebni za kreiranje korisničkog računa poput imena, prezimena, adrese, broja telefona, grada u kojem živite, datuma rođenja te e-mail adrese. Za zadržavanje svih podataka, prethodno tražimo Vaše dopuštenje.

Ako odlučite ugasiti svoj korisnički račun, Vaši podaci se trajno brišu iz naše baze te ih ni na koji način nismo u mogućnosti koristiti u bilo kakve svrhe.

Proizvodi

Možete naručiti neograničeni broj proizvoda.

Svaka naša torta se izrađuje prema našem standardu koji iznosi 12 – 14 šnita ovisno o vrsti slastice. Uz svaku tortu navedena je informacija o broju šnita. Za novitete pratite nas na našim društvenim mrežama i na ovoj web stranici.

Pored redovne cijene, u kategoriji torte, pronaći ćete novu akcijsku cijenu torte. Samo torte označene akcijskom cijenom spadaju pod torte na akciji.

Općenita pitanja

Drago nam je da želite biti u tijeku s našim novim akcijama i proizvodima, a to možete napraviti redovnim odlaskom na našu web stranicu, gdje ćete pod kategorijom “Slatke vijesti” pronaći sve nove akcije i proizvode. Osim toga, sve novosti možete direktno pratiti i na kanalima društvenih mreža Facebook i Instagram.

U web shopu pored fotografije i naziva svakog našeg proizvoda možete pronaći detaljne informacije o proizvodu ili klikom na rubriku Alergeni.

Naši proizvodi se izrađuju u centralnoj proizvodnji u Zagrebu po visokim standardima kvalitete. Uz pomoć naših vrijednih i stručnih slastičara i slastičarki možemo se pohvaliti mnoštvom kvalitetnih i ručno rađenih proizvoda.

Torterie Macaron su slastičarnice koje u ponudi imaju proizvode vrhunske kvalitete proizvedene u Zagrebu. Svaki proizvod je pomno osmišljen, testiran i plasiran na tržište kako bi zadovoljio preferencije naših potrošača. Inzistiramo i posvećeni smo svojim standardima kvalitete. Torterie Macaron znači odabrati kvalitetu i pouzdanost.