O NAMA

Obožavate slastice? … Onda smo u istom timu. Slastice poželimo kada smo sretni i želimo si ugoditi, kada želimo podijeliti tu sreću s nekim. Slastice poželimo i kada smo sjetni. Onda je naš Cheescake ili kuglica prefinog sladoleda od pistacija naša slatka utjeha. Slatko je za nas sreća. Ni mi ne možemo odoljeti toj rapsodiji okusa i šarenilu boja, baš kao ni Vi.

O nama

Drago nam je da ste tu. Da se upoznamo.

Iza Torterie Macaron kao što i pretpostavljate, stoje veliki zaljubljenici u slastice. Torterie Macaron tim u želji da oduševi sve ljubitelje slastica, kreirao je zamamnu paletu vrhunskih torti, macarona, sladoleda i drugih slastica. Pri izradi slastica koristimo samo visokokvalitetne i pomno birane sastojke, a na razvoju svake slasticu koju Vam nudimo radio je stručan degustacijski tim, koji ju je posvećeno dorađivao, upravo za Vas i prema Vašim preferencijama.

O nama

Naša proizvodnja je smještena u Zagrebu, gdje je sve i počelo. Oduvijek je naš tim bio srce naših slastica, a tako je i danas. Iznimno smo ponosni na sve naše slastičare koji se svaki dan trude kako bi svaki zalogaj bio vrhunski kvalitetan. Trenutno 90 djelatnica/ka radi u pripremi slastica, a mi se brinemo da je svaki naš član zadovoljan sa svojim radnim mjestom, brinemo se da rade u sigurnim uvjetima, te u ugodnoj radnoj atmosferi, kako bi njihova strast za slastičarstvo, kao i kreativnost došli do izražaja u svakoj našoj slastici.

Marljivo pratimo novitete u svijetu slastica, od sastojaka do načina pripremanja. Pohađamo prestižne europske sajmove i edukacije kako bismo Vam uvijek bili spremni ponuditi samo najbolje. Potičemo i slobodu naših slastičara u stvaranju i smišljanju novih proizvoda ili unaprjeđivanju postojećih. 

Jako su nam bitne i Vaše želje i ideje o unapređivanju naših usluga. Zato Vas pozivamo da nam se javite na info@torterie-macaron.com

Torterie Macaron

Prve slastice iz naših slatkih vitrina poslužene su početkom 2015. godine, kada smo otvorili našu prvu slastičarnu u samom centru Zagreba – u Centru Cvjetni. Kako bi naše slastice bile dostupnije našim gostima, i kako bi podijelili sreću s Vama, otvaramo slastičarne u većim shopping centrima u Zagrebu (Arena Centar, City Center one East i West, Avenue Mall).

U proljeće 2018. godine, otvaramo još dvije slastičarne. Jednu u centru Supernova u Zadru i drugu u Point Shopping centru, gdje je predstavljen novi koncept Torterie Macaron.

Narudžbe torti i drugih slastica su moguće u našim lokalima ili putem webshopa. Dostavu vršimo na području grada Zagreba, a cijena dostave iznosi 10 € (75,34 kn). Za sve narudžbe preko 80 €  (602,76 kn) dostava je besplatna. Zahvaljujući  suradnji s poznatim lancem kafića – Leggiero, omiljenim zagrebačkim Batak grill restoranima i dječjim igraonicama, Torterie Macaron slastice možete pronaći i širom zemlje.

Pridružite nam se na našim Facebook i Instagram profilima da podijelimo radost uživanja u Torterie Macaron slasticama.