Nova godina donijela je i novitete u omiljene Torterie Macaron slastičarne. Naši vrijedni slastičari osmislili su nekoliko novih sjajnih recepata kojima će teško odoljeti bilo koji sladokusac…

TORTA PISTACIO

Volite našu tortu od pistacija? Sada je još bolja! Usavršili smo recepturu omiljene torte, pa je pistacio sada još kremastiji zahvaljujući dodatku sira i još bogatijeg okusa jer koristimo samo pravi iranski pistacio.

Pistacio slovi kao jedan od najhranjivijih, najlaganijih i najzdravijih orašastih plodova. Bogat je proteinima, vlaknima, mineralima i B vitaminima. Torterie Macaron slastičarna već je postala poznata po svojem pistaciju, a kada probate novu tortu – bit će vam jasno i zašto!

TORTA MALINA KOKOS

Sanjate o sunčanim ljetnim danima? Nova torta od maline i kokosa u jednom grizu će pobuditi osjećaj lakoće i svježine! Sočne maline i krema od kokosa s kokosovim mlijekom, idealna su kombinacija za sve one koji vole voćne okuse uz dašak egzotike.

Dobro je znati da u tortu ne ide pšenično brašno, a posebnu lakoću kremi od malina daje krem sir. 

CHEESECAKE NARANČA

Razmazili ste svoje nepce najboljim Chesecakeom u gradu? Sada u ponudi imamo i novi okus ovog omiljenog klasika. Savršeno kremastu tortu od sira obogatili smo pravim sočnim narančama.

Kombinacija koja će iznenaditi sve ljubitelje omiljene torte!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti