DOBRODOŠLI U SVIJET PREMIUM SLASTICA!

Upoznajte našu raznovrsnu ponudu ručno rađenih slastica kreiranih za sve ljubitelje slatkih trenutaka.
Otkrijte savršen spoj vrhunskih sastojaka i tradicionalne recapture i upoznajte Torterie Macaron!

TORTE

Svaka torta izrađena je s puno ljubavi i preciznosti kako bi na svim našim lokacijama mogli ponuditi vrhunsku kvalitetu.

Naša posvećenost ručnoj izradi torti vidljiva je u svakom zalogaju i detalju, a svaka torta pažljivo je izrađena i oblikovana od strane naših iskusnih slastičara.

Torte prilagođavamo za sve vaše prigode i proslave, a iz široke lepeze okusa svatko će brzo pronaći svog favorita.

MONO KOLAČI

Mono kolači su premium slastice koje izgledaju kao mala umjetnička djela, a predivna glazura skriva najfinije sastojke spojene u kremaste okuse.

Svaki mono kolač rađen je ručno, od posebno odabranih sastojaka, poput francuske Valrhona čokolade i zanatski rađenih voćnih pirea. Osim predivnog izgleda mono kolači osvojit će vas bogatstvom arome i punoćom okusa. 

MACARONI

Macaroni su poznate francuske slastice ručno proizvedene od tučenih bjelanjaka i bademovog brašna punjene baršunastom čokoladnom kremom koja spaja dvije jednake školjkice u savršeno oblikovane macarone.

U ponudi možete birati između 12 različitih opcija koji će zadovoljiti i najizbirljivije ljubitelje ove čarobne slastice ili jednostavno odaberite našu selekciju i isprobajte sve okusa.

Torterie Macaron sladoled

SLADOLED

Kremasti ručno rađeni zanatski sladoledi iz Torterie Macaron postali su nezaobilazni desert u cijeloj Hrvatskoj o kojima svi pričaju.

Svi naši sladoledi proizvedeni su prema tradicionalnoj recepturi od visoko kvalitetnih namirnica. Sadrže veliki udio proteina kao i najkvalitetnije svježe voće. U našim sladoledima možete uživati cijele godine i dostupni su u širokoj selekciji okusa koju mijenjamo ovisno o dostupnosti sezonskih namirnica.
Kako bi uživanje u slatkom omogućili baš svima, naši sladoledi ponosno nose i oznaku @glutenfree!

SLASTICE

Ljubitelji slatkog u ponudi mogu pronaći cijelu paletu modernih i tradicionalnih slastica za sve generacije. Probajte sočne čokoladne brownie koji dolaze u tri zanimljiva okusa, a za poseban užitak dodajte i kuglicu sladoleda.

Tu je i hrskavi cookie idealan za svako doba dana jer u ponudi imamo tri okusa koji podižu raspoloženje. Za ljubitelje slatkog doručka pripremili smo tri opcije muffina i donute koji dolaze u raznim veličinama i okusima

SLASTICE_TORTERIE MACARON
Proizvodnja_Torterie Macaron

O KVALITETI NAMIRNICA

Naš tim tehnologa i slastičara posebnu pažnju posvećuje odabiru kvalitetnih namirnica kontroliranog porijekla koje zadovoljavaju visoko postavljenu ljestvicu standardizirane kvalitete.

Pri proizvodnji slastica koristimo isključivo maslac, jaja s domaćih farmi, svježe voće lokalnih proizvođača, visoko kvalitetni krem sir, pistacio sa Sicilije i Irana, kakao s certifikatom Cacao -Trace kao i ponajbolje selekcije francuske Valrhona i belgijske Belcolade čokolada.