Sad kad se pojavio snijeg u Zagrebu, mogu se pojaviti i naši blagdanski keksići!

Bez obzira pripremate li božićnu večeru ili trebate ideju za slatki poklon, naši keksići su odgovor blagdanska pitanja. Čak i na ona „Kako smanjiti blagdanski stres?“ ili „Kako da kuhinja uvijek bude čista?“  i „Kako ispeći pet vrsta keksa?“

Dugo ste ih čekali, raspitivali se kad će doći, kad ćete se moći zasladiti, kad ćete ih moći naručiti… Sakrili su se skoro kao Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci, ali napokon su tu! Torterie Macaron blagdanski keksi spremni su za vaše narudžbe, a naše slatke kutijice spremne da ih otvorite na svom raskošnom blagdanskom stolu.

Iznenadit će vas okusi prhkih keksića i stvoriti baš onu božićnu atmosferu kojoj se veselite cijele godine. I to ovoga puta, bez osmišljavanja popisa koje sve keksiće trebate pripremiti!  

Za vas smo pripremili kutijice od 0,5 kg (89 kn) i od 1 kg (169 kn), a obje kutijice sadrže:

 1. Kiflice
 2. Čoko zvjezdice
 3. Husare
 4. Rolada smokva
 5. Raspucance

Stvoreni su za uživanje u zajedničkim slatkim trenutcima, sa svojom boljom polovicom, s mamom, tatom, bakom, djedom, a može i jedna kutijica samo za mališane, a druga za stolom za odrasle.

Uz blagdanske kekse, možete se zasladiti i našom kutijicom slatkih kolaićića Sweet Bites Selection, koja donosi za svakog po nešto, ali mađaricu duplo da ipak ne nastane blagdanski nemir zbog njih:

 1. Šah kocke
 2. Orah kocke
 3. Kokos vanilija kocke
 4. Mađarice
 5. Vanilin kiflice
 6. Rafaelo kuglice
 7. Naranča čokolada kocke
 8. Zrinski kocke
 9. Mak čokolada
 10. Zvjezdice s čokoladom
 11. Londoneri
 12. Crno bijeli kokos

Cijena kutije Sweet Bites Selection iznosi 149 kn, a u kutijici se nalazi 1 kg slatkih zalogaja.

Poklonite svojim najbližima slatke zalogaje i slatke uspomene i zasladite se na Torterie Macaron način! Želimo vam sve najbolje i jedva čekamo vidjeti što dolazi poslije ovih slatkih blagdana!

 

#torteriemacaron

#volimtorterie

#torteriewebshop

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti