TORTERIE MACARON CRAFT SLADOLED PRONAĐITE U KONZUM PRODAVAONICAMA

Kada govorimo o slatkome, sladoled je slastica koju svi obožavamo i za kojom svi žudimo posebno u vruće ljetne dane. Sladoled sve probleme otapa u trenu, to je slastica kojoj se podjednako vesele i veliki i mali. 


Torterie macaron i Konzum odlučili su ispuniti želju svim ljubiteljima originalnog okusa lansiranjem ručnorađenog sladoleda diljem Hrvatske pa je tako od kolovoza Torterie macaron sladoled ekskluzivno dostupan u svim većim Konzum prodavaonicama. 

 

Torterie vrijedni slastičari svaki dan proizvode omiljenu ljetnu slasticu po orginalnoj talijanskoj recepturi.

 

Sladoled pronađite u craft kutijicama punjenim čistim užitkom u odabrana 6 okusa:

  • Pistacija
  • Ferrerito
  • Lješnjak
  • Jagoda
  • jogurt šumsko voće
  • snickerito

Ovim izborom, zadovoljeni su čoko i voćni sladoledoljupci.

 

U jednom slatkom pakiranju nalazi se 400 ml ručnorađenog sladoleda proizvedenog u Hrvatskoj, a time nam postaje još draži i slađi.

 

U svijetu sladoleda razlikujemo mliječni i voćni sladoled.

 

Torterie mliječni sladoled je takozvani talijanski gelato, koji je prepoznatljiv po svojoj kremoznosti i punoći okusa koji možete osjetiti već na prvi liz.

 

Voćni sladoledi Torterie macaron sadrže čak 80% voća što će vaši okusni pupoljci svakako znati cijeniti, a osim toga svi su bez laktoze.

 

Konzum škrinjica dobila je novo blago, a na vama je da to blago otkrijete.

 

Savršena ljetna slastica za uživanje u ljetnim danima uz more ili u udobnosti tvoga naslonjača.

Ljeto ne bi bilo ljeto bez sladoleda!

 

Sladoled je naša najdraža valuta ljubavi koja traje od prvog do zadnjeg liza; zato usreći se! Iz Konzum košarice do Torterie hladne slastice!

 

I ne zaboravi, uvijek ima mjesta za još jednu kuglicu 😊

 

Osim Torterie macaron sladoleda u Konzum škrinjama, možete ga pronaći i u Torterie vitrinama u shopping centru Point, Centar Cvjetni, City centar one East, City centar one West, Arena centar , Avenue Mall i u Supernovoj u Zadru.

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite