Ljeto je u punom zamahu, temperature rastu, a sunce nas poziva da uživamo u ledenim i osvježavajućim okusima. Nema boljeg načina da se rashladite i uživate u toplim ljetnim danima od posjete Torterie slastičarnicama, jer smo i ove godine pripremili zanimljivu ljetnu ponudu. U nastavku vam predstavljamo neke od noviteta u ljetnoj ponudi u kojoj svatko može pronaći svoje favorite.

Osvježavajuće limunade s okusom borovnice i jagode:
U svim Torterie slastičarnicama pronađite ponudu s neodoljivim hladnim limunadama. Osim tradicionalne limunade, probajte i neodoljive varijante s okusom borovnice i jagode. Kombinacija svježeg limuna sa slatkim okusima voća pružit će vam pravu eksploziju okusa. Ove limunade idealan su izbor za hidrataciju i osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana.

Ljetni kokteli koji će osvojiti vaše srce:
Ako želite malo razigrati svoje nepce, Torterie slastičarnice svakog dana miješaju spektakularne koktele koji će vas oduševiti. Hugo je pravi ljetni hit – lagani i osvježavajući koktel koji se sastoji od Prosecca, svježe mente, gazirane vode i dodatnih sastojaka koji daju posebnu notu okusu. Ako želite malo više gorčine, tu je Aperol Spritz, prepoznatljiv po svojoj narančastoj boji i izbalansiranom okusu, a za ljubitelje slatkih koktela tu je Blueberry Fizz. Ovi kokteli savršeni su izbor za opuštajuća duga ljetna popodneva.

Ledene kave za ljubitelje kave i na velikim vrućinama:

Ledene kave su ljetni izbor koji će vas rashladiti i istovremeno osigurati vašu dnevnu dozu kofeina. Od klasičnih ledenih kava s mlijekom do inovativnih okusa poput vanilije, karamela ili čokolade, ove ledene poslastice će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira jeste li ljubitelj klasične crne kave ili preferirate nešto slatko, u Torterie slastičarnicama pronaći ćete svoj savršen napitak.

Bez obzira jeste li ljubitelj limunada, koktela ili kave, naša ljetna ponuda kreirana je za osvježenje od vrućina i uživanje u još jednom dugom toplom ljetu!

Ostale vijesti