Kad kažemo mama, prve riječi koje nam padaju na pamet su zagrljaj, sigurnost, poljubac, topli ručak, nježnost, oslonac i UVIJEK U PRAVU. Mi dobro znamo tko zna najbolje i baš smo zato ponosni što drugu godinu za redom nosimo certifikat – ODABRALE MAME!

U istraživanju u kojem je sudjelovalo preko 1000 mama, većina ih je rekla kako su najzadovoljnije našim slasticama, karakteristikama i vrijednosti za uloženi novac. No, vjerujemo da su i dječji osmijesi i musavi obrazi igrali veliku ulogu u njihovoj odluci!

tematske torte

Mame su prepoznale naše ručno rađene proizvode, kvalitetne sastojke, prave voćne i čokoladne okuse i recepte usavršene do „za prste polizat“, kao i posebnu pažnju pri izradi svih torta, pogotovo naših novih tematskih koje rođendane mališana podižu na „najbolja mama“ razinu

Proizvodi s certifikatom Odabrale mame znače:

  • Oznaka od povjerenja
  • Preporuka majki
  • Vjerodostojan vodič za kupnju
  • Dodatna vrijednost proizvodu/usluzi

Cheesecake, ferrerito, parfe, macaronsi svih boja i omiljeni donuti brz su recept za savršeni dječji rođendan, a samo bonus je da se i mame mogu odmoriti, dok naši vrijedni slastičare izrađuju torte po vašoj želji.

Tortu možete naručiti ovdje ili uhvatite mališane u ruke i vidimo se pred vitrinom! Što mislite da će odabrati: donut, muffin, macaron ili tortu? Ili SVE ❤

party mix
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti