PREMIUM SLADOLED U ZAGREBAČKIM TORTERIE MACARON SLASTIČARNICAMA

Novi sladoled originalne talijanske recepture stigao je u zagrebačke slastičarnice Torterie Macaron. Bogate okuse i svoju posebnu tehniku izrade predstavio je Talijan Giampiero Mele, specijalist slastičar.

 

Giampierova tehnika se razlikuje se od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju vole veliki i mali. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće.

“Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko”, kaže stručnjak za sladoled.

Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati – i vegani.


Teško je izabrati svoj omiljeni okus, no Giampiero ipak ima svoje favorite. “Ovo je posebna tehnika koju sam usavršio. Koristim svježe mlijeko, vrhnje i namirnice provjerene kvalitete kako bi dobio vrhunski proizvod”.

“Neki od mojih omiljenih okusa su pistacio, lješnjak, jagoda i čokolada. Jako volim sladoled, pa volim isprobavati i nove okuse jer je sladoled vrhunske kvalitete”, kaže Mele koji je i vlasnik slastičarne u svojem rodnom gradu Brindisi na jugu Italije, a sada u sladoledu s talijanskom potpisom možemo uživati i u Zagrebu.

Omiljena slastica sada je u još boljem izdanju, a kvalitetu garantiraju certifikati BRC (Global Standard for Food Safety), IFS (International Featured Standards), kao i Halal certifikat. Sladolede isprobajte u Centru Cvjetni, Avenue Mallu, City Center One West i Arena centru.


Torterie Macaron – tako dobar sladoled!

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite