Slatko za Prihvatilište za beskućnike u Velikoj Kosnici!

Brige i probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, zaista možemo nazvati slatkima. U usporedbi sa svakodnevnicom korisnika Prihvatilišta za beskućnike u Velikoj Kosnici.

 

Ono se nalazi na tek 15 minuta od Zagreba, ali rijetko tko od nas zna što se događa na adresi Domovinska 10. U Prihvatilištu se trenutno nalazi 95 korisnika, najstariji ima 93 godine, a najmlađi su oni s 18. Male mirovine, izlazak iz socijalnog sustava s 18 samo su neki od razloga zašto su korisnici našli utočište ovdje, ali većina situacija ipak je puno složenija nego što bismo mogli zamisliti.

 

Prihvatilište im pruža ono osnovno, topli krevet i obrok, društvo, odjeću, ali i potporu voditeljica centra i djelatnika Crvenog križa koji rade sve kako bi im pomogli suočiti se sa situacijom u kojoj su se našli.

 

Iz Prihvatilišta ističu kako su donacije uvijek dobro došle, ali se uvijek i iznenade kada netko, od svih udruga, odaberu njih. Nisu navikli na to… to su riječi koji će nas pratiti i podsjetiti na one, često, zaboravljene.

 

Željeli smo im zasladiti barem jedan dan, zato smo u suradnji s Foodijem organizirali večeru i slatki desert za korisnike centra. Ovim putem se želimo zahvaliti svim našim djelatnicima koji su pripremili ovu slatku donaciju, kao i djelatnicima Prihvatilišta koji su nam pomogli u organizaciji i odvojili svoje vrijeme da nam približe svijet u kojem se nalaze njihovi korisnici.

Macaron Prihvatilište za beskućnike

Ovo će sigurno biti samo jedna od donacija koju ćemo organizirati, a svima poručujemo da uživaju u svojim svakodnevnim slatkim brigama!

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite