Torterie macaron s ponosom nosi certifikat Odabrale mame !

Mame znaju najbolje za svoju djecu!


Kako skinuti mrlju od rajčice s majce? Koji je najbolji recept za palačinke? Kako najbrže skinuti povišenu temperaturu? Već znate tko najbolje zna odgovore na sva pitanja. Mame,naravno!


Mama je uvijek prva osoba kojoj se obraćamo kada trebamo pomoć. Znamo da će uvijek imati pravi savjet i najbolju ideju. Zato je okupljena grupa mama koja je dala svoje stručno mišljenje i odabrala proizvode za svoju djecu! Mame su prilikom odabira razmišljale o zadovoljstvu korištenjem proizvoda i usluga, njihovim karakteristikama i procijenile su vrijednost za uloženi novac.

Kad su slastice u pitanju, mame i djeca biraju Torterie Macaron.

 

Slastice Torterie Macaron ručno su rađene te je u svaki proizvod uloženo puno ljubavi i truda, os same ideje do izvedbe vrijednih ruku Torterie Macaron proizvođača.

 

Pazi se na kvalitetu sastojaka koji se koriste u svim našim slasticama, tako u Torterie Macaron sladoledu možete osjetiti pravi okus kako voćnih tako i čokoladnih okusa.

 

Najteži izbor je uvijek na mami, kada dijete dođe do Torterie Macaron vitrine i uzelo bi sve, tada dijete bira, a mama selektira ��

 

Torterie Macaron je svima najdraži izlog, bilo to u nedjelju poslije obavljenog placa ili prilikom ispijanja prve kave pa do povratka kući s posla jer valja zgrabiti nešto slatko, u odmoru od shoppinga ili uz kavu s dragim ljudima.

Zanimljivo je to da nitko u većini slučajeva ne ostavlja ništa na tanjuriću ili čašici u kojoj je naša slastica bila!

 

S ponosom smo nositelji certifikata ODABRALE MAME, drago nam je da smo s našim slatkim proizvodima kvalitetnih sastojaka došli do srca svih mama!

 

Što za vas koji čitate znači oznaka ODABRALE MAME?

  • Oznaka od povjerenja
  •  Preporuka majki
  • Vjerodostojan vodič za kupnju
  • Dodatna vrijednost proizvodu/usluzi

Torterie Macaron slastice osim mama,biraju i tate, djeca, djedovi i bake!


#volimTorterie
#odabralemame

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite