Zasladi se Torterie Macaron slasticama na Danima čokolade i kave!

 

Svaki dan može biti sladak, ali neki su posebno slatki, slažete se? U Family Mallu pripremaju se najslađi dani veljače, Dani čokolade, slastica i kave.


Od 24. do 27.2. Muzej čokolade u Zagrebu nam na jednom mjestu donosi praline, bean-to-bar čokolade, torte, kolače, craft kave i čokolade za profesionalne slastičare, proizvode artisan i craft čokolatijera, kao i slastice originalnih slastičara. Uz to, akademski kipar dr.art. Petar Popijač pred posjetiteljima će isklesati čokoladnu skulpturu! 😊


Naši macaronsi napravljeni po originalnoj francuskoj recepturi i čokoladne kraljice Torterie Macaron ponude, torte Ferrerito, Nutellissimo, Mozart i Čoko cherry, savršeno se uklapaju u ove slatke dane.


Ali htjeli smo se poigrati vašim slatkim pupoljcima i u ponudu smo uveli dvije nove limited edition čokoladne torte: tortu bajadera i tortu tri čokolade. Bajadera dolazi i u manjem obliku i to, macarona!


Kada vas netko pita kuda ćete na vikend – recite na slatko i povedite i njih sa sobom na najčokoladnije dane u godini! Torterie Macaron vas časti i s -20% na sve naše proizvode!

Kreativni natječaj – Slikaj se, tagiraj nas na Instagramu i osvoji Mini donut box!

 

Kako biste sudjelovali na kreativnom natječaju, okinite što kreativniju sliku s našim okvirom i tagirajte @torterie_macaron na svojoj objavi na Instagramu do 27. veljače, a 28. veljače izabrat ćemo dobitnika jednog Mini donut boxa! Say cheese(cake)!

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite