Nedavno je u ponudu slastičarnice Torterie Macaron Point stiglo čak devet novih mono kolača koji su okusom i izgledom zainteresirali slastičarsku scenu. 


Kako bi na pravi način predstavili ova mala umjetnička djela koja potpisuje Torterie Macaron tim, održan je event na kojem smo predstavili naše slastičarske virtuoze koji su imali priliku sami predstaviti svaki od mono kolača. 


Degustaciju devet ručno rađenih slastica predvodili su mladi Pastry chef Juraj Klepić i poznati talijanski slastičar Alessandro Rossetti koji su na zanimljiv način predstavili ideju i proces izrade svih kolača koji u sebi, osim vrhunskih sastojaka, sadrže i poznatu Valhrona čokoladu. 
Predstavljanje se odvijalo u tri slijeda po tri kolača, te je svaki slijed bio pomno promišljen. 

Kako bi svakog gosta na pravi način upoznali s novom linijom kolača predstavljanje je počelo od lakših, voćnih kombinacija prema orašastim i čokoladnim okusima. Svaki slijed uparen je i s odgovarajućim vinima koja su dodatno obogatila punoću okusa, a naš slastičarski tim detaljno je opisao ideju i izradu koja stoji iza svake slastice.  


Ovim predstavljanjem napravljen je mali zaokret u već poznatoj ponudi slastica, a novu liniju kolača od sada prati i premium interijer naših slastičarnica koje će uskoro predstaviti gostima na svim Torterie Macaron lokacijama. 
Ostale vijesti