Dolaskom dužih i toplijih dana češće posežemo za hladnim osvježenjima u obliku ledenih kava, limunada i koktela, a ni ove godine ne propustite široku ponudu u Torterie Macaron slastičarnama!

Najtraženije kave ovog ljeta

Popularni trendovi u svijetu kave došli su i kod nas u obliku najtraženije Affogato kave koja spaja espresso i naš zanatski sladoled koji kavi daje posebnu osvježavajuću notu.

Za ljubitelje pistacije i lješnjaka kreirane su i nove kave Hazelccino i Pistaccino koje spajaju espresso i šlag s kremastim preljevima za potpuno novi način uživanja u omiljenoj šalici kave.

affogato sve kave
affogato lješnjak

Ledene kave za ljubitelje kave i na velikim vrućinama

Ledene kave su ljetni izbor koji će vas rashladiti i istovremeno osigurati vašu dnevnu dozu kofeina. Od klasičnih ledenih kava do zanimljivih okusa poput slane karamele, choco cookieja ili prženog lješnjaka, ledene kave moguće je obogatiti i kuglicom sladoleda za najslađi brain freeze ovog ljeta.

ledena kava sa sladoledom model
ledena kava sa sladoledom

Osvježavajuće limunade s okusom borovnice i jagode

U svim Torterie slastičarnicama pronađite ponudu s neodoljivim hladnim limunadama koje dolaze u različitim bojama i okusima. Osim tradicionalne limunade, probajte i neodoljive varijante s okusom borovnice i jagode za nezaboravno osvježenje po koje ćete se uvijek rado vratiti.

limunada roza
limunada roza model

Ljetni kokteli za duge tople večeri

Šareni kokteli i ove su godine u našoj ponudi, a na popisu se nalaze četiri ljetna favorita. Pronađite vječni ljetni klasik, Aperol Spritz, prepoznatljiv po svojoj narančastoj boji i izbalansiranom okusu te Blueberry Fizz koji spaja gin i borovnice u ljubičastu rapsodiju okusa. Pineapple Rum, kombinacija ruma i ananasa koja podsjeća na duga izležavanja pod palmama i Moscow Mule koji spaja vodku s limetom i gingerbeerom naši su novi ljetni kokteli koji će sigurno brzo postati i vaši ljetni klasici!

svi kokteli

Bez obzira jeste li ljubitelj limunada, koktela ili kave, naša ljetna ponuda kreirana je za trenutno osvježenje i uživanje u još jednom dugom toplom ljetu!


Ostale vijesti