Kada pomislimo na osvježavajući užitak koji nam pruža sladoled, malo tko bi pomislio da iza tako jednostavnog deserta stoji toliko povijesti. Ova slatka delicija seže duboko u prošlost, od drevnih civilizacija poput Kine i Rima, gdje su se koristili snijeg, led i voće kako bi se stvorila prva verzija sladoleda do modernih kremastih kombinacija okusa. Međutim, sladoled kakav danas poznajemo evoluirao je iz talijanskih desertnih poslastica, poput gelata. No, bez obzira na svoje korijene, sladoled je postao sinonim za osvježenje u kojem mnogi uživaju kroz cijelu godinu.

U svijetu slastica, rijetko što može nadmašiti čaroliju ručno rađenih sladoleda koji se često spajaju i s drugim slasticama te su neizostavan dodatak osvježavajućim desertima. Kada se spoje strast prema tradiciji, visokokvalitetni sastojci i kreativnost, rezultat je veliki izbor okusa i boja u šarenim Torterie Macaron vitrinama!

Gdje pronaći najbolji ručno rađeni sladoled?

Ove godine u našoj ponudi možete pronaći 12 različitih okusa dostupnih u svim Torterie Macaron slastičarnicama, a obiteljska pakiranja od 500 ml dostupna su i na novom webshopu!

Na našem popisu našli su se tradicionalno dobri okusi kao što su čokolada, vanilija, pistacija, lješnjak i jagoda te bogate čokoladne kombinacije kao što su Ferrerito i Nutelissimo. Za vruće ljetne dane kreirani su okusi jogurt-borovnica i egzotični mango-marakuja, te novi okus limun-bosiljak koji će vas trenutno teleportirati u zavodljivu Italiju.

Na našem webshopu možete pronaći i nove zanimljive kombinacije okusa dostupne u obiteljskom pakiranju kao što su:

  • Mascarpone nar
  • Čokolada crni ribizl
  • Grejp menta
  • Smokva orah
  • Sorbet jagoda
  • Sorbet mango

Bilo da ste u potrazi za klasičnim okusima ili volite eksperimentirati, Torterie Macaron jamči nezaboravno putovanje kroz šareni svijet ručno rađenih sladoleda!

Ostale vijesti