Otvorena nova premium slastičarnica Torterie Macaron Split

U srcu Splita na adresi Vukovarska ul. 207 u sklopu City Centar one otvorena je nova Torterie Macaron slastičarnica.

 

Ljubitelji slatkih zalogaja dobili su novu premium destinaciju za uživanje u raznim vrstama slastica koje se nalaze u Torterie ponudi. Naša slastičarnica s morskom adresom uz već nam poznatu ponudu uvrstila je i nove mono kolače te ljetnu ponudu osvježavajućih koktela i limunada za sve koji traže osvježenje i odmor od shoppinga.

Ponuda Torterie Macaron zaista je jedinstvena. U našim vitrinama pronađite razne okuse zanatskih sladoleda, ukusnih kremastih torti, mono kolača, šarenih donuta i macaronsa, a osim slastica provjerite i bogatu ponudu osvježavajućih ledenih kava, koktela, limunada i sokova.

 

Hvala vam na podršci i interesu za otvaranjem nove lokacije u Splitu.

Svaki vaš kompliment i komentar potiču nas da nastavimo stvarati nove zanimljive slastice rađene od premium sastojaka. Posjetite nas na novoj adresi i uživajte u ručno rađenim slasticama po mjeri svakog slatkoljupca!

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite