Tko ove godine ima najslađe popuste?

Black Friday na Torterie Macaron način!

Bliži nam se najpoznatiji petak u godini – crni petak! Poznat je kao idealan dan za shopping diljem svijeta. Cijene padaju, a uzbuđenje raste, vrijeme je za slatku kupovinu!

 

Torterie Macaron će ovaj Black Friday obojati u svoju prepoznatljivu rozu boju i zasladiti vam cijeli tjedan. U periodu od 23. do 27. 11. na našem webshopu zgrabite svoju manju verziju najdraže Torterie Macaron torte na 50% popusta! Torte manjeg kalupa od 18 cm slatkog užitka možete naručiti na Black Friday popustu u nekoliko klikova putem našeg webshopa.

Osim na mono torte, na black friday popustu su ručno rađeni bademovi kolačići. Macaronse u 11 različitih okusa na 50% popusta potraži na svim Torterie Macaron prodajnim mjestima i na našem webshopu.

Jedan dan nije dovoljan za shopping pa Black Friday u Torterie Macaronu traje od 23. do 27. 11., a akcije i popusti se međusobno isključuju.

Zasladi shopping tjedan najslađim popustom!


#blackfriday
#volimtorterie
#crnipetak
#torteriewebshop

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite