Kad razmišljamo o kolačima i slasticama specifičnima za Hrvatsku i srednju Europu, jedna dama se posebno izdvaja. Podloga od lisnatog tijesta, prepoznatljiva žuta krema, lagani šlag i glazura od čokolade kao kruna na ovoj kraljici kolača – kremšniti! Toliko kremasta da joj i samo ime to naglašava, kremšnita osvaja simpatije slatkoljubaca još od vremena Austrougarske kraljice Sissy za koju je po legendi napravljena prva na svijetu! Od tada se kremšnita radi u različitim varijantama, između dva sloja lisnatog tijesta, posuta šećerom u prahu, s malo pjene od bjelanjaka, s više kora i čak s marcipanom. Nama je ipak najdraža ona klasična!

U Torterie Macaron vitrinama najdražu kremšnitu pronaći ćete u obliku torte! Okus na kojem su mnogi od nas odrasli i kojima se vrlo rado uvijek vraćamo. Oni koji vole klasiku ipak će kraj šarene vitrine raznih okusa i noviteta opet odabrati ovu prepoznatljivi klasik poznatog okusa. Cijenimo provjerenu recepturu pa našu tortu kremšnitu radimo na podlozi od lisnatog tijesta s prepoznatljivom kremom, malo laganog šlaga i čokoladnom glazurom. Po kremšnitu ne trebate do Samobora, možete ju pronaći na omiljenoj Torterie Macaron lokaciji ili naručiti putem našeg webshopa!


Kremšnita je svojom neodoljivom kremoznošću ovaj mjesec zaslužila titulu torte mjeseca! Možete ju pronaći u našem webshopu po 30% nižoj cijeni! U nekoliko klikova kremšnita može biti na putu prema vama, zato požurite u naš webshop i napravite narudžbu!

#volimtorterie
#torteriemacaron
#webshop

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti