Dočekali smo proljeće, dani su duži i topliji, a sunca je sve više. Boljeg raspoloženja ušli smo u travanj, a s njim je vrijeme i za novu Torterie Macaron tortu mjeseca! Ovaj mjesec na tronu se našla torta koja je prošle godine osvojila simpatije svih slatkoljubaca – Nutellissimo! Vjerujemo da ste željno iščekivali mjesec posvećen ovoj čokoladnoj deliciji prema kojoj rijetko tko ostane ravnodušan jer nutella je nutella.


nutellissimo - Torta od nutelle

Spoj vrhunskih krema od tamne čokolade i nougata s beze korama oplemenjenih komadićima prženih lješnjaka opisuju savršenu slasticu kreiranu kao po mašti najvećeg ljubitelja nutelle. Provjereno dobra kombinacija čokolade i nougata već je godinama na vrhu top ljestvice najfinijih slastica pa su se s njom okušali i vrijedni Torterie Macaron slastičari. Torta Nutellissimo idealna je za proslave i druženja jer lako postaje favorit svakog slatkog stola. Planirate li obiteljsko druženje ili proslavu vama važnog događaja, pobrinite se da se na vašem stolu pronađe torta koja će oduševiti sve vaše goste. Ovog travnja na našem webshopu i lokacijama ju možete pronaći na popustu i platiti samo 215,60 kn!

Osim Nutellissimo tortom, ovog travnja razveselit ćemo vas i macaronom mjeseca! Macaron čoko naranča u proljetnoj boji možete pronaći na svim Torterie Macaron lokacijama po promo cijeni od 6 kn!

Okusom podsjeća na jaffu i oduševit će sve koji vole čokoladu u kombinaciji sa svježinom agruma. Akcijska cijena za macaron vrijedi samo za kupovine na lokacijama.

#volimtorterie
#torteriemacaron
#webshop

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti