ZAVIRITE IZA KULISA NAŠE SLATKE PRIČE


Neodoljivo kremaste torte, slatki macaronsi, šareni razigrani donutsi ili ručno rađeni sladoledi punog okusa? Odabrati samo jedan Torterie Macaron favorit bio bi jako težak zadatak, zato ih predlažemo sve! Zgrabite svoje žlice, slastice u ruke, udobno se smjestite i krenite s nama na slatko putovanje kroz Torterie Macaron priču!

Sladoledi ručno rađeni - Torterie

Tko smo?

Prva Torterie Macaron slastičarna svoja je vrata otvorila davne 2015. godine u Zagrebačkom Centru Cvjetni, a danas naše slastice možete pronaći na 7 Zagrebačkih i jednoj Zadarskoj lokaciji. U najslađim favoritima možete uživati i u Leggiero barovima diljem Hrvatske, a neodoljive zanatske sladolede, osim u našim vitrinama, možete pronaći i u Konzum Super te Kaufland škrinjama. Svi oni sa Zagrebačkim adresama svoje slatke pakete mogu naručiti i putem webshopa, a mi ćemo vam ih rado dostaviti na kućna vrata!

Iza naše priče stoji želja da našim kupcima dane učinimo slađima, a sve ljubitelje slatkog oduševimo našim izvedbama ukusnih slastica. Naš tim je oduvijek bio srce svih naših slatkih kreacija, zato se trudimo da u ugodnoj radnoj atmosferi naši vrijedni slastičari imaju priliku pokazati svoju kreativnost i strast prema slastičarstvu. Dugogodišnje iskustvo pokazalo nam je da je u proizvodniji i pripremi važno najveći naglasak staviti na kvalitetu sastojaka koje koristimo, a zbog čega smo i osvojili povjerenje mnogih slatkoljubaca.

Torterie slastice

Zašto nas volite?

Neke od naših neodoljivo ukusnih slastica već su svima poznate, a bez obzira na dobru stalnu postavu, trudimo se kontinuirano raditi na novitetima u našim vitrinama i ići u korak sa svim aktualnim slastičarskim trendovima. U kreiranju noviteta uvijek uzimamo u obzir sezonsko voće i atraktivne sastojke na tržištu te ih na zanimljive načine uklapamo u ponudu. Koliko vam se sviđaju naše slastice govori i brzina kojom nestaju iz naših vitrina! Najbolje za nas govore brojke pa tako možemo pohvaliti naše vrijedne slastičare koji su prethodne godine proizveli gotovo 100.000 kg najkremastijeg sladoleda, više od 600.000 komada Macaronsa i blizu 1.000.000 šnita vaših omiljenih torti. 

Torterie macaronsi

Zašto nam vjerujete?

Naše slastice nisu samo lijepe već dolaze i iz dobre obitelji! O njima i procesu njihove proizvodnje brinu pravi stručnjaci, na čelu sa stručnim voditeljem kvalitete i sigurnosti hrane koji se svakodnevno brine da se u našoj proizvodnji implementira HACCP sustav u kojem je obuhvaćen cjelokupni proces; od nabave, prijema hrane, pripreme, obrade i posluživanja. Definirane su kontrolne i kritične točke i iste se nadziru i provode na dnevnoj bazi. Iznimnu pažnju posvećujemo higijeni prostora i higijeni hrane te načinu čuvanja i propisanim rokovima trajanja namirnica i gotovih proizvoda. Visoki standardi kvalitete koji su propisani su predmet učestalih nadzora od strane Voditeljice sigurnosti hrane kao i koordinatora lokacija. Higijena proizvodnje nam je iznimno važna zbog čega se učestalo provode i uzorkovanja sirovina, gotovih proizvoda, briseva površina i ruku (u centralnoj proizvodnji i na lokacijama) s naše strane i sa strane nadležnih institucija zbog čega je zdravstvena ispravnost naših slastica neupitna. O povjerenju između nas i naših dragih obožavatelja koje smo kroz godine izgradili svjedoči i certifikat „Odabrale mame“ čiji smo ponosni nositelj. Iznimno nam je drago da je naš trud prepoznat, a naše kvalitete nagrađene što nas samo motivira da budemo još kreativniji i marljiviji!

Torterie Macaron tim

Već nas dobro znate!

 

U našoj velikoj obitelji mnoštvo je članova, a sve nas povezuje velika ljubav prema slasticama, kao punjenja dvije hrskave strane macaronsa! Kao i u svakoj drugoj obitelji, u našim se svakodnevicama zalome bolji i lošiji dani, puno smijeha, pokoja prepirka, povremena greška i pregršt dobrih ideja. Sigurni smo da se s tim svi možete poistovjetiti, zato vjerujemo da možete razumjeti ako dostava malo zakasni ili torta zabunom dođe bez natpisa. Vaša mišljenja i zadovoljstva su nam jako važna, zato se uvijek trudimo davati svoj maksimum i raditi na ispravljanju grešaka.

Vama, našim najslađim obožavateljima, želimo zahvaliti što nam vjerujete i uvijek pronađete mjesta za još nešto slatko 😉  

 

 

#volimtorterie

Koristimo kolačiće ('cookie') kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku. Klikom na gumb 'Prihvati' slažete se s korištenjem kolačića.

Vaša košarica zatvorite