Prošli smo mjesec obojali našom najdražom bojom i sudjelovali u donatorskoj akciji povodom mjeseca ružičaste vrpce! Naš prikladni ružičasti macaron od jagode bio je na akcijskoj cijeni, a od svakog prodanog smo 1 kn donirali udruzi Budi dobro!

U akciji smo prikupili 10.000 kn koje smo uručili Udruzi, a ovim putem želimo zahvaliti svima koji su se kroz listopad odlučili zasladiti našim macaronom i na taj način dati svoj doprinos!

Udruga Budi dobro osnovana je 2019. godine od strane petero kolega liječnika, s ciljem da učine nešto dobro za svoju zajednicu. Članovi Udruge nastoje, bilo na profesionalan ili volonterski način, pružiti pomoć oboljelima od svih oblika raka. Novi članovi i volonteri uvijek su dobrodošli, a svi zainteresirani više o tome mogu pročitati na web stranici Udruge.

Osim redovnih djelovanja, Udruga često radi i na zanimljivim projektima poput onog pod nazivom „Tjelesni i duhovni oporavak onkoloških bolesnika na otoku zdravlja i vitalnosti“ u kojem grupa uz organizirano medicinsko vodstvo posjećuje prekrasan otok Lošinj. Sve o tom i mnogim drugim projektima možete pročitati u rubrici projekti.

Sve one koji su zainteresirani za sudjelovanje u ovoj vrsti donatorskih akcija podsjećamo na onu trenutno aktualnu o kojoj više možete pročitati na linku!

Slatko je donirati!

#volimtorterie

Ostale vijesti