Znamo da uskršnjim stolom vladaju šarena jaja, kuhana šunka, mladi luk i hren…Ali ipak, nije to to bez slatkog, a mi za slatko imamo baš najslađi recept kako pripremiti uskrsni stol.

Naš uskrsni recept počinje našim Cookie Selection blagdanskim keksima – u kojima dolaze kiflice, čoko zvjezdice, husari, rolada smokva i raspucanci. Dolaze u slatkoj manjoj kutijici od 0,5 kg i većoj, još slađoj kutijici od 1 kg, a nestat će brzinom uskršnjeg zeca! 

Uskrsni keksi_Cookie selection

 Idući na redu je jedan kremasti sastojak najslađeg uskrsnog stola, a to je Sweet Bites Selection, slatki zalogaji uključuju šah kocke, orah kocke, kokos vanilija kocke, mađarice, vanilin kiflice, rafaelo kuglice, kocke od naranče čokolde, zrinski kocke, mak čokolada, zvjezdice s čokoladom, londoneri i crno-bijeli kokos… zvuči baš slatko, zar ne? I spremno dok kažeš… keks! 

Sweet Bites Selection Uskrsni keksi

Idući sastojak su šareni macaronsi koji su preuzeli ulogu uskrsnih jaja. Njihovo šarenilo odlično će razigrati najdraži doručak u godini, a hrskava i hrskava tekstura s kremastim punjenjem privući će svakog gosta vašeg uskršnjeg stola. Kombinacijom okusa čokoladnih poput Ferrerita, Nougata i Čoko naranče, do šarenih i voćnih macaronsa od maline, manga, jagode i borovnice – jedno je sigurno, svi za uskrsnim stolom će se moći zasladiti! 

Macarons Uskrs Torterie Macaron

Zadnji slatki sastojak uskrsnog stola su mini donuti koji će svojim šarenilom sigurno privući mališane. Jagoda, čokolada, čoko lješnjak i vanilija, glavno će pitanje biti: kojeg prvo pojesti?

Sve za vaš uskrsni stol može biti dostavljeno na vaša vrata samo dva dana od narudžbe! Zasladite Uskrs Torterie Macaron slasticama jer zeko dostavlja sve kolače, macaronse, donute i kekse na vaše adrese!

#volimtorterie

Mini donuti Torterie Macaron
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ostale vijesti